sekmadienis, birželio 13, 2010

Waiting...

Vakar neįvyko nieko ypatingo. Tiesa, taip atrodo dabar. Su darbdaviu susitiksim šiandien ir visi tie mañana jau atsibodo ir pikčiausia, kad apkaltinti nelabai yra ką - tiesiog taip susiklosto aplinkybės. Taigi, vakar truputį pasiparinom, bet šiandien nauja diena ir viskas privalo būti gerai. Nes norim veiklos nesveikai, nors per sesiją turbūt nežinia ką atidavę būtume už tokią savaitėlę, kur nereikia sukti galvos ir tiesiog nieko neveikti. Ieškodama naujų užsiėmimų vakar netgi žaidžiau šachmatais, nors tai žaidimas, kurio nemoku ir niekada nežaidžiu, nes tiesiog negaliu pakęsti.

Šią vasarą name gyvena dvylika lietuvių, plius minus dešimt moldavų ir bulgarė, kuri čia jau ketvirta vasara. Taigi, vakar apturėjom beveik viso namo cementovkę - trūko tik poros žmonių. Beje, su alkoholio pirkimu JAV nelabai pajuokausi - jeigu ateina grupė žmonių, nesvarbu, kad perka tik vienas, visi turi rodyti savo ID ir būti dvidešimt vienerių, kitaip pardavėja neturi teisės parduoti.

Taigi, šiandien pokalbis dėl darbo. Vėl. Laukiam nesulaukiam gerų žinių. (gosh, tikrai. jau net į blogą nebėra ką rašyti, o blevyzgot taip nesinori.)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą