ketvirtadienis, birželio 03, 2010

Lagaminus kraunam

Išskrendam jau rytoj, todėl dabar esu pakavimosi etape su šiek tiek galvos skausmo - ką imti, ką geriau pirkti JAV, o ko iš viso neprireiks. Ryt po skrydžio iki Amsterdamo, laukimo ten 6 valandas ir 8 valandų kelionės iki Bostono apie 15 - 16 val. vietos laiku (Lietuvoje - 22-23 val.) atsidursim Massachusetts'o valstijoje, Cape cod, Dennisport kurorte. Ir pirma gera naujiena - gausim papildomas septynias valandas (tiek skiriasi laikas tarp Dennisport'o ir Lietuvos).

Apie patį Dennisport'ą, kuriame tikriausiai praleisim daugiausia laiko,  pagūglinus radau atsiliepimų, kad vieta panaši į mūsiškę Kuršių neriją. Iki Bostono ~1 val., iki New York'o  ~4 val. kelio. Variantas visai neblogas, nes buvom gavę ir darbo pasiūlymų Teksaso užkampiuose, kur susisiekimas viešuoju transportu beveik neįmanomas, susirasti antrą darbą galimybių nėra, užsidirbti - taip pat, potencialus darbdavys siūlė dirbti už maistą ir gyvenamąją vietą.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą
Kartu su ~20 kitų studentų nuomosimės kambarius name prie vandenyno:
                                      
Dar vienas faktas - kartu gyvens maždaug 10 lietuvių (va taip va, net ir JAV nuo Lietuvos nepabėgsi). Panašu, kad tikrai daug lietuvių šiemet ruošiasi su amerikietiška svajone susipažinti realybėje.

Dirbsime padavėjomis Chapins Fish & Chips kavinėje, gausim min atlyginimą + arbatpinigiai (į kuriuos ir dedam didžiausias viltis ;D). Kadangi kontrakte nurodyta tik 35 valandos per savaitę, mąstom ir apie antro darbo paieškas.

Kol kas tokios teorinės  žinios, o kaip bus iš tikrųjų - greitai pamatysime.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą