ketvirtadienis, birželio 10, 2010

Jau savaitė!

Taip, kaip beskaičiuotum, bet jau praėjo 7 dienos. Tiesa, kaip Indrė pastebėjo, dangoraižių kol kas nematėme. Šiaip ar taip gyvenam ne didmiestyje ale Niujorkas, bet kurortiniame krašte, kur labiau pamatysi voverių, kiškių, šiaip gražių vaizdų negu automobilių kamščių. Tiesa, jau pastebėjom, kad čia trūksta šaligatvių ir vietų prie parduotuvių, kur galėtum prirakinti dviratį, - vis dėlto amerikiečiai mieliau visur keliauja automobiliais.

Be to, prisimenant, kad mūsų programa vadinasi Work and Travel USA, tai pirmoji dalis work  kol kas klostosi produktyviai ir šiandien gavom dar vienos kavinės meniu - Royal Pizza. Ir jo turinys mums žymiai priimtinesnis, kadangi Lietuvoje turim tokių pačių pavadinimų picų, ingridientų ir etc. Visai kas kita nei Chapin's, kur turi nepasiklysti tarp moliuskų rūšių, šifruoti kiekvieną pavadinimą ir bandyt įsivaizduot, kaip tai turėtų atrodyt. Vis dėlto Chapin's kaip galimybės neatsisakome - jei atsiras laisvų vietų, reikės ką pakeisti, tai būtų puiki proga pasirinkt papildomų dolerių :) Bet kol kas didesnį dėmesį skirsim picoms, ir jau kai turėsim soc.draudimo numerį, kurį galima gaut 10 dienų po atvykimo, bus galima oficialiai pildyt įdarbinimo dokumentus, o kavinės vadybininkas pasirodė išties malonus ir neprašytas nešė parodyti ne taip gerai žinomus patiekalus.


Tačiau jau jaučiasi, kad mūsų namo gyventojai skyla į grupes - vieni vakare sėdi namie su uno, tv ar krepšinio rungtynėmis, kiti keliauja į darbą, kur kartais užsisėdi iki vėlumos. Laukiam nesulaukiam tokios veiklos ir mes - ypač prasidėjus sezonui visi atsigriebsim už šitas nieko neveikimo ir atostogavimo dienas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą