penktadienis, birželio 11, 2010

Learn, baby, learn

Va taip vat ima ir iškyla blogo rašymo klausimas - šiandien nieko tokio įspūdingo neįvyko (arba mes tiesiog prie visokių keistenybių ir įdomybių jau įpratom). Aprašinėt, ką kasdien valgėm pusryčiams/pietums/vakarienei neplanuoju - būtų kažkaip creepy. Bet nerašyti ir kažkaip ne šiaip, nei taip. Taigi, rašysiu, trumpai, bet vis tiek. 

Ką mes šiandien veikėm? Mokėmės arba bent jau bandėm tai daryti paplūdimy, kieme, kambaryje - galvoje sukasi feta cheese, tomatoes, garlic, provolone... Ryt susitinkam su darbdaviu, paklausinės iš meniu, todėl būtent dėl gero įspūdžio ir bandom įsikirsti tuos ingridientus, nes dirbant jie nebus taip detaliai reikalingi, be to, išmoksime savaime. Mokymosi pliaže rezultatai jaučiami akivaizdžiai - paraudusi nugara, nes saulė šiandien tikrai pasistengė, tiesa, tokio karščio kaip Lietuvoje čia nėra, gelbėja nuo vandenyno pučiantis vėjas.

Ką dar veikiam? Žiūrim NBA finalus, jeiii, Celtics vakar sugebėjo atsigriebt ketvirtam kėliny. Prasidėjo World Cup, ir pas mus ant sienos jau kabo totalizatorius - kas laimės futbolo čempionatą. Mano balsas, toks blind guess, paremtas simpatijoms komandai ir kol kas nesigilinus į visokius rodiklius ar specialistų prognozes, atiteko olandams. Ak, ir taip šiandien gavom pirmą popierinį laišką. Ne, ne meilės, tik kortelę iš banko. Laisvu laiku užsiėmėm PIN kodų paieškomis atsiųstuose lapuose, bet kol kas nesėkmingai, na bet čia Amerika su savom taisyklėm. 

Turbūt dažniausiai name skambantys žodžiai, kuriuos jau pradėjo kartiti ir Peter - sencond job ir rabota, rabota. Jis jau susidarė įspūdį, kad lietuviai nuolatos ieško darbo ir jiems vis ne gana. Kas kartą Piteriui paminėjus žodį darbas  į jį atsisuka visos akys - kur ir kada būti? Ir darbo pasiūlymų sulaukiam, tiesa, neprasidėjus sezonui dar jie tik vienkartiniai, bet įsibėgėjus vasarai Piterio namas tikriausiai taps savotiška darbo birža, kur ieškodami darbuotojų kreipsis visi jo kaimynai ir pažįstami.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą