pirmadienis, birželio 14, 2010

Life is going on

Indrė pasiūlė blogą panaudot ir praktiniams tikslams, taigi, kad ir kas skaitytumėt - ką galima pagamint iš bulvių? Kaip tikros lietuvės, turim pilną stalčių ir norim ko įdomesnio nei tiesiog keptos keptuvėje.

Važiuojam į supermarketą, džiugi tendenciją - kas kartą ten išleidžiam dvigubai mažiau :) Ir visoms akcijoms, pvz, dešimt vienetų kainuoja 10 dolerių, nesunkiai atsispiriam, prekių išdėstyme orientuojamės jau geriau, tik prekių vietos kartais kaitaliojamos ir kaskart atrandi kažkokių pokyčių. Tiesa, apsilankyti Marshals - drabužių parduotuvėje, kur galima įsigyt Nike, Puma ir pan už tikrai gerą kainą, dar nespėjom, nors ji prie pat Stop&Shop.
Amerikietiškas keksiukas - man beveik kaip dvi porcijos. Amerikietišką porciją ledų (taip, taip, kaip filmuose) nutarėm pirkti iš pirmo atlyginimo, taigi, dar pakentėsim, tikimės, nebe ilgai.

Stebuklų šalis, apie kurią jau pasakojau, viskas - po vieną dolerį. Bet nepiktnaudžiaujam jos turiniu, tik, jaučiu, neatspirsiu ir kada nusipirksiu muilo burbulų - galima rasti visokiausių.

2 komentarai:

  1. Bulvių patiekalai:
    Cepelinai, bulviniai blynai, kugelis,
    bulvių puselės su išpjautu viduriuku ir ten daržovių mėsos ir keptos orkaitėje.:)
    Pagarbiai,
    Ramūnas. :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. orkaitė čia labai kelianti abejonių, tai nieko sudėtingesnio nepagaminsim :)

    AtsakytiPanaikinti