trečiadienis, birželio 09, 2010

Reikalai pajudėjo?

Kažkaip atsitiko, kad dienos įspūdžius pradėjau rašyt kitos dienos rytą. Na, bet šiaip ar taip vis dar rašau. Taigi, dabar apie antradienį. Vakar pas mus name tikra darbo diena - visi jau susitikom su darbdaviais, vienis jau parsinešė uniformas, kiti jau ruošiasi į apmokymus, o tretiems dar teks pakentėt, nes tikrasis sezonas ir turistų antplūdis prasidės tik po poros savaičių. Bet jau jaučiasi, kad vakarais mūsų tiek daug nebesusirenka svetainėje, o susitikti dieną irgi ne visada pavyksta. Vakar visą dieną lakstantis, į krepšinio rungtynes skubantis Piteris, ir mus nuvežė į Chapins Fish&Chips. Konkrečiai kuo dirbsime dar nežinome, šiandien turėtume sulaukt darbdavio skambučio, bet savaitgalį mūsų pagalbos jau gali prireikt, kadangi tada kavinėje būna daug klientų. Taigi, jei dar bus apmokymai, juos turėtume pradėti ryt.
Komentarų nereikalaujantis lipdukas ant automobilio.

Idiliškas vaizdelis.

Po pietų nutarėm pailsėti nuo dviračių ir iki netoliese esančių parduotuvių nueiti pėščiomis. Šį kartą mūsų tikslas - parduotuvė Dollar Tree, kurioje visos prekės kainuoja iki vieno dolerio (be mokesčių, na bet net ir pridėjus mokesčius kaina neviršija pusantro dolerio). Ką ten galima rasti? Tikrai daug įvairių dalykų - pradedant dovanų įpakavimais, kaukėmis,vienkartiniais indais, muilo burbulais, baigiant tapkėmis, šokoladu ir etc. Tiesa, pirkti šampūną ar dušo žele už vieną dolerį kažkaip nevilioja. Bet jei jau sumąstytum prasimaitinti vien tik šitos parduotuvės produkcija, būtų įmanoma, tik nežinia, kaip į tai sureaguotų skrandis.

Kitas šio vakaro įvykis - krepšinio rungtynės tarp Celtics ir Lakers. Kadangi leisti sau nukeliaut žiūrėti rungtynių gyvai negalime (ne taip kaip Piteris, kuris stebės visas Bostono namų rungtynes), tenkinamės sofa ir televizoriumi. Dar, kad būtų įdomiau, spėliojam, kas ir kokiu skirtumu laimės. Variantai įvairūs - nuo 20 taškų Lakers naudai iki 20 taškų Celtics pergalei. Tiesa, vakar niekas neatspėjo, kas Lakers laimės 7. Dabar laukiam ketvirtadienio rungtynių, ir greit prasidėsiančio futbolo čempionato :)

Piterio draugo Bobo šuo, kuris atrodo kaip žaislinis :)

Iš arti pamatėm, kaip atrodo Buick'o ženklas.

A, tiesa, pirmąkart išbandžiau amerikietišką pieną - su sausais pusryčiais jis visai nieko. O šiaip jau antra diena pietums gaminamės salotas ir vis po truputį ragaujam dar pataupytą lietuvišką maistą :) O šiandien mūsų virtuvėje karaliaus BLYNAI. Turim braškių uogienės, jos tikriausiai nepranoks ką tik šviežiai nuskintų ir su cukrum sutrintų braškių, kurios jau prasideda Lietuvoje, bet vis tiek laukit kulinarių eksperimentų įspūdžių :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą