penktadienis, birželio 17, 2011

Let's go to the mall

Pagaliau saulė pasirodė ir Dennisporte ir, bent jau taip rodo orų prognozės, oras visą ateinančią savaitę turėtų šilti.

Kadangi yra dalykų, kuriuos nutariau, kad reikia daryt kitaip nei praeitą vasarą, į molą - prekybos centrą šiemet išsiruošėm ne vasaros pabaigoj, bet kelionės pradžioj.

Pirmas dalykas, ateinantis į galvą, išgirdus apie molą - daina iš himym:


Molas yra Hyannis mieste, kuriame, bent jau atrodo, gyvenimas verda labiau nei mūsiškiame Dennisporte, todėl greičiausiai per tuos tris vasaros mėnesius bandysim apžiūrėt ir patį miestą, ne tik prekybos centrą. Trys valandos prabėgo lyg niekur - nors šiaip molas nėra ypatingai didelis, pagrindinės parduotuvės užima nemažus plotus, todėl paklaidžiot ir viską išžiūrinėt, kol randi tai, ko reikia, užtrunka laiko.

Mūsų sąrašas, ką reiktų nuveikt ir išbandyt per šią vasarą, kol kas pilnėja - ten jau įtraukta milžiniška ledų porcija iš Sundae School, mini golfas, nemokami koncertai ant pievutės miestelio ir t.t. Bus matyt, kaip viską seksis įgyvendint, kai įsisuksim į darbus prasidėjus sezonui.

1 komentaras:

  1. vai, kaip čia įdomiai sugalvojai! ir kaip iki ten nusigavai? kodėl taip sugalvojai? nu čiuju išsiklausinėsiu per mūsų vakarinį chatą ;)*

    AtsakytiPanaikinti