šeštadienis, liepos 03, 2010

Verslo planas (?)

Darbus turim jau visi ir daugiau ar mažiau darbuojamės, bet vis tiek pasitaiko, rečiau ar dažniau, toks daiktas kaip day off. Taigi, šitas rytas prasidėjo su markerio kvapu ir plakato spalvinimu, nes vieno lietuvio galvoje gimė verslo planas "Lithuanian hug - 2$". Kadangi čia JAV kažkaip lietuvis lietuviui dažniausiai draugas, prisidėjom prie įgyvendinimo.

Pirmasis klientas, turbūt nelabai nuostabu, buvo Piteris ir jo draugai ir taip Arūno kišenėje atsidūrė jau keturi doleriai. Prie Stop&Shop jam pavyko užsidirbti dar porą dolerių, kuriuos sumokėjo vyriškis vien už pastangas - neprireikė net apkabinimo. Žinoma, jei toks verslas būtų pradėtas Provincetown'e, apyvarta turbūt būtų buvus didesnė.

Įkvėptos pasisekimo (šeši doleriai per pusvalandį vos už porą apsikabinimų tai čia ne juokas), prie Arūno prisijungėm ir trys merginos. Kad dirbt būtų smagiau, savo darbo teritorija nutarėm pasirinkti paplūdimį. Tiesa, neįvertinom visų minusų. Pats didžiausias - atsirado norinčių, tačiau neturinčių su savimi pinigų, į skolą kol kas savo paslaugų neteikiame. Taigi, pavyko gauti vos porą dolerių, plius, kaip ir buvo galima tikėtis, sulaukėm pasiūlymų parduoti mus visai, ar gauti ką nors daugiau nei apkabinimą. Bet šiaip, panašu, praskaidrinom žmonėms dieną ir patys pasilinksminom. Plakatas saugiai padėtas, tokio uždarbiavimo būdo neatsisakom.

Dar vienas dalykas, kuris praskaidrino rytą - Olandijos futbolininkų pergalė prieš Braziliją, kadangi tai leido man neiškristi iš totalizatoriaus, kurio bendras prizinis fondas ~45$, ir, be to, pašalino tris konkurentus, kurie čempionais buvo pasirinkę brazilus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą