ketvirtadienis, liepos 08, 2010

Lucky me

Šioks toks atsigavimas po darbo ir po karščio, todėl jau galima ir įspūdžiais pasidalinti. Vakar, arba tiksliau jau užvakar, buvo pati pati karščiausia diena. Neįmanoma būti nei lauke, nei namuose ir, atrodė, kad tiesiog nebeištversim. Bet ištvėrėm. Dalykai, kurie padėjo išgyventi:
  • upė, kurią per plaukiau tris kartus, praleidau joje kokią valandą ir sūrus vanduo jau įsigėrė į plaukus, odą ir kur kur tik įmanoma; 
  • futbolo rungtynes Olandija - Urugvajus, kurios pasibaigė olandų pergale 3:2 ir taip padėjo man vis dar išsilaikyti mūsų totalizatoriuje; 
  • Piterio mašina + Stop&Shop, rašau juos prie vieno punkto dėl to pačio privalumo - kondicionieriaus, nes būtent todėl apsirengęs kiek įmanoma mažiau važiuodamas į parduotuvę pasiimi rudeninį švarkelį, kad nesušaltum.
Aišku, galima visada pasiguosti, kad pas mus ne blogiausia - Niujorko mieste tą dieną buvo 104 Farenheito laipsniai, t.y., 40 Celsijaus. kaip galima ištverti didmiestyje tokį karštį tai čia klausimas, todėl tokiom akimirkom, ir ne tik, tikrai džiaugiamės savo kurortu. Pats įkarštis, panašu, jau praėjo, nors, pasak vietinių, tokia aukšta temperatūra Cape Codui nebūdinga.

Šiandienos (arba tiksliau jau vakar) įspūdžiai bus ryt iš ryto, nes dabar yra tik noras krist į lovą ir miegot miegot miegot, o ryt laukia dar viena gera diena.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą