trečiadienis, liepos 21, 2010

Babysitinimo ypatumai

Babysitinimas iš tikrųjų yra keistas dalykas, kadangi viena su vaikais namuose lieki retai, dažniausiai visada kartu būna ir mama ir kartais susimąstai, ar tu jiems iš viso reikalinga. Pirmadienį šalia trijų vaikų, kuriuos turi ta šeima prisijungė dar du draugų vaikai ir jų pudelis. Taigi, šį kartą į paplūdimį ėjom septyniese - aš, penki vaikai ir jų senelė. Aišku, šito darbo su kambarių tvarkymu ar businimu nepalyginsi - gali ir pasėdėti, ir šiaip per daug nepervargsti, miego nori nebent todėl, kad tenka anksti keltis. Tiesa, kartais tenka užsiimti ir multitasking'u - plauti indus po pusryčių, rūšiuoti ir dėti skalbinius į skalbimo mašiną, po to juo džiovinti, atrinkti ir sudėlioti į vaikų spinteles bei tuo pačiu metu dar bandyti iš trumpų Andželinos plaukų surišti ponytale.

Į paplūdimį dažniausiai einam tik su Andželina, kuri sėdi vežimėly ir jokių problemų nekyla, todėl pirmadienį eiti su penkiais vaikais buvo truputį komplikuota, nes niekada nežina, kada kuris sugalvos išbėgti į vidurį kelio, pasukti į kitą juostą ir t.t. Kadangi toks išradimas kaip šaligatviai JAV nelabai naudojamas, turbūt todėl, kad amerikiečiai mieliau renkasi keliones automobiliais, kelkraščių irgi nelabai rasi, todėl eiti tenka tiesiog gatve.

2 komentarai:

  1. that's it? papasakok apie vaikus:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. tai jooo, čia galima pasakot ir pasakot, tik kad nelabai laiko yra kada išplėtot viską bloge, nes ir į kitus darbus eiti reikia ;D

    AtsakytiPanaikinti