penktadienis, liepos 02, 2010

Provincetown

Vakar su Piterio draugais, dar užsilikusiais nuo vakarėlio, susipakavome į mašinas ir išvažiavom į Provincetown'ą žiūrėt saulėlydžio. Kartu su mumis mašinoje važiavo dvi airės - jų greitakalbę suprasti buvo sudėtinga.
Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Plius minus visa mūsų kompanija paplūdimy.

Saulė leidžiasi...

Kur bepasuktum galvą, dangus atrodo vis kitaip.


Ir saulė nusileidžia, metas skirstytis.

Atvažiuojam į Provincetown'o centrą, kur Piteris pasiruošia vakarienei. Jau turėjom progą pamatyt jį su marškiniais ir juodomis kelnėmis, kai vakarą prieš tai ėjo vakarieniaut į restoraną su draugais

Marškiniai ant marškinėlių ir Piteris jau pasiruošęs eit valgyt lobsterių

Kol Piteris su draugais vakarieniavo, mes susipažinom su Provincetown'o pagrindinėmis gatvėmis. Ne paslaptis, kad tai JAV homoseksualų sostinė, taigi, nuotraukoje - vienas žinomiausių seksšopų, į kurį, pasak Piterio, važiuoja žmonės iš viso pasaulio.

Pirmas aukštas - margumynas, pilna drabužių, papuošalų, žaislų, smilkalų ir dar viso ko.

Pakeliui į antrą aukštą pasitinka užrašas, o užlipus mūsų dar pasiteirauja, ar tikrai turim aštuoniolika metų.

Laiptai į antrą aukštą, jau neapsiriksi, kas ten laukia.

Galbūt, kai kas taip įsivaizduoja rojų.

Įspėjimą "Do not open the boxes" pirmame aukšte...

...antrame pakeičia griežtesnis įspėjimas

Gatvėje netrūko tokiais ir panašiais kostiumais pasipuošusių žmonių, siūlančių įsigyti bilietus į šou, kuris prasidės po penkių minučių.

Gatvėje žmonių nemažai - visokio amžiaus, lyties, tautybės ir t.t. Sulaukė meilių žvilgsnių iš aplinkinių ir su mumis buvę vaikinai, bet įsipainiot niekur neįsipainiojo. Prisivaikščioję ir alkani užsukom užkąsti pagaliau radę veikiančią užkandinę, ir here we go, 28 kelionės JAV dieną, pirmą kartą valgiau greitą maistą - hamburgerį su sprite'u. Kokybė abejotina, bet nieko blogo nenutiko. Tik tas maistas JAV nevilioja, o tokių užkandinių Dennisporte ant kiekvieno kampo ir nerastum - McDonald'ą mačiau tik vieną kartą ir tai tik pravažiuojant pro šalį automobiliu. Didesnė tikimybė apsilankyt Burger King, bet jo kol kas dar irgi neišbandėme. Pavalgius laukė valandos trukmės kelionė namo, kurią praleidau miegodama bagažinėje ir pagaliau truputį gyvi, prieš pirmą valandą nakties išsiritom iš mašinos jau Piterio namo kieme.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą