sekmadienis, liepos 04, 2010

It's getting hot in here

Jau antras rytas, kai dieną pradedu išsimaudymu upėje - vieną akimirką dar miegi, kita jau rengiesi maudymosi kostiumėlį ir bėgi į automobilį, o po penkių minučių jau plaukioji vandenyje. Ir kad atsibustum nebereik jokio žadintuvo.

Vakar trečią vakarą iš eilės važiavom stebėti saulėlydžio. Vakarykštis iš visų trijų buvo pats gražiausias, todėl truputis vaizdų:





Beje, saulė čia leidžiasi labai anksti, lyginant su Lietuva, vakar ji nusileido dar prieš pusę devynių, tiesa, vakaras ir vėjas buvo labai šiltas, bet vis tiek tų ilgų vasariškų lietuviškų vakarų norėtųsi :)

Po to su MG važiavom į kino teatrą žiūrėti filmo Cyrus. Išties smagi komedija savaitgalio vakarui, va, filmo traileris:


Čia Cape Cod Cinema pastatas, kuris toli gražu neprimena įprasto kino teatro. Nenuostabu, nes jam jau virš 75 metų.

Kino teatro salė - užuolaidos slepia ekraną, visus lubos yra ištapytos įvairiausiomis spalvomis ir įėjus nesitiki, kad žiūrėsi filmą, o ne spektaklį.

Po filmo laukė kelionė namo po žvaigždėtu dangumi ir kartais pasirodančiais fejerverkais, kadangi buvo liepos ketvirtosios išvakarės. Šį rytą pažadinta prieš dešimtą ryto pasiplaukioti upėje, nepaisant, kad išėjau tik su maudymosi kostiumėliu ir apsisiautus rankšluosčiu, lauke jautėsi toks karštis ir nulis vėjo. Temperatūra siekė beveik 30 laipsnių, o įdienojus turėtų perkopti ir virš 30, taigi, liepos ketvirtoji laukia tikrai karšta. Vakare į darbą, kur turėtų būt nemažai klientų, todėl nusimato darbingas vakaras.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą