ketvirtadienis, liepos 15, 2010

41 diena

Jau nuo pat pradžių būnant JAV įsitikinau, kad amerikietiški filmai rodo tikrą amerikiečių gyvenimą būdą, nes vis realiam gyvenime pamatydavai scenas, jau anksčiau matytas filmuose. Vakar irgi buvo viena tokia - vaikai, prie namo pardavinėjantys sausainius ir limonadą.  Viskas taip, kaip ir turi būti - citrininis limonadas, staliukas, stiklinis indas su sausainiais, trys berniukai dešimties metų ar jaunesni ir auksinis retriveris šalia, net pasigailėjau, kad neturiu pasiėmus fotoaparato.

Jau antra diena pas mus dangus apsiniaukęs, kadangi spėjom priprasti prie giedro giedro dangaus keista dabar nebematyti saulės. Panašu, kad visas karštis persikėlė į Lietuvą, o mes sulaukėm šiokio tokio atokvėpio - nuo 30 laipsnių temperatūra iki 23.

Darbe irgi kasdien vis geresnis tempas - žmonės nuo staliukų pakyla tarsi susitarę ne vienu metu, bet paeiliui, todėl nuolatos turi darbo, bet verstis per galvą nereikia. Dabar laukia du day off, keistas jausmas, nes išeiginės neturėjau jau daugiau nei savaitę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą