trečiadienis, liepos 21, 2010

Vakarėlių ypatumai

Antradienį buvo pirma houskeeping'o  diena Pelham House viešbutyje - gavau septynis stay in kambarius, t.y., kuriuose žmonės vis dar gyvena, todėl jų nereikia dar kruopščiai sutvarkyti naujiems gyventojams. Vienas iš septynių kambarių iš karto atkrito, kadangi jame gyvenantis vyras tiesiog priėjo prie manęs koridoriuje ir pareiškė, kad jiems nieko nereikia ir į jų kambarį eiti nereikia iš viso. Dalykas, kurį pastebėjau per pirmą darbo dieną - gerai ateiti į kambarį jei žmonės jame yra, kadangi tada jie tiesiog paprašo pakeist rankšluosčius ir išnešt šiukšles, nereikia valyti vonios, o kartais netgi ir kloti lovos.

Aišku, pirmas dalykas, kurį žmonės nori sužinot apie mane naujam darbe, tai mano vardas - moteris skalbykloje bando ištarti jį tris kartus, bet galiausiai paprašo, ar negalėtų manęs vadinti tiesiog Egy. No problem, ko jau ko, bet įvairiausių nickname'ų čia turiu tiek, kiek neturėjau per visą gyvenimą, didžioji jų dalis sugalvota Piterio ir vis atsiranda naujų.

Vakare laukė dar vienas smagumas - oi, nežinia kokio naglumo nes atgal į Lietuvą sugrįšim :) Žodžiu, pradedant nuo pradžių, vakare, po water skiingo septyniese plius Piteris susėdom į jo džipą ir važiavom į vienos jo draugės dukters gimtadienį. Ir tikrai su Piteriu niekada nebus taip, kad įeitum pas žmones per pagrindines duris, prisistatytum, pasisveikintum Hi, how are you ir šiaip elgtumeisi taip, kaip daro normalūs žmonės. Taigi, šį kartą šeši žmonės (aš ir Piteris pasilikom pasislėpę, kadangi jo draugė mus pažinojo) nužingsniavo tiesiai į kiemą prie baseino, kur vyko visas vakarėlis ir paklausė: We saw a lot of cars outside the house. Is this an open party? Žinoma, pirmas klausimas jiems buvo, ar jie pažįsta jubilijatę, bet galiausiai pasirodžius Piteriui viskas išsisprendė. Pasirodo, jis taip elgiasi kasmet per Ashley (atrodo, toks merginos vardas) gimtadienį, taigi, nelabai ten ką mes ir nustebinom, pasibuvom gerą valandą vakarėlyje, apžiūrėjom namus, kurie primena muziejų ir kuriuose tikrai galima pasiklysti ir sotūs bei pavargę sugrįžom namo. Nebe pirmas kartas, jau tuoj ir pradės prie tokių apsilankymų pas žmones nei iš šio, nei iš to priprasti.

Truputis vaizdų iš to namo, kuriame vyko party. Nuotraukos jau labai nekokios dėl kelių priežasčių: a) fotikas išsikraudinėjo; b) buvo tamsu; c) viskas vyko taip greitai, kad net nespėjau susireguliuoti normaliai visų nustatymų. Bet vis dėlto:

taigi, jie turi kolekcines mašinas...

...žaidimų kambarį...


...ožkas...

..daug kambarių, pilnų visokių smulkmenų...

...tarakonų (?)...
ir dar n+k dalykų, kurių nespėjau įamžinti..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą