pirmadienis, birželio 14, 2010

Rabota, rabota

Jau praėjo dešimt dienų JAV ir panašu, sulaukėm rezultatų - vakar pagaliau pasikalbėjome su darbdaviu ir nuo šiandien arba rytoj pradėsime training'ą - apmokymus, ką ir kaip reikia daryti. Pasirodo, meniu surašyta dar ne viskas, ko turi paklausti kliento, taigi, panašu, mokslai tęsis. Bet mes nusiteikę kibti į darbą, todėl net jei ir nesulauksim šiandien darbdavio skambučio, picerijoje vis tiek planuojam pasivaidenti.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Nuo namų iki darbo - pusė mylios, todėl pėsčiomis ateinam per nepilnas dešimt minučių. Kavinėje jau dirba 3 amerikietės padavėjos ir viena rusė kol kas bandomajame laikotarpyje, kaip būsime ir mes. Nors kavinė dirba nuo 11 val, dieną čia ateina tik pavieniai klientai - busy time prasideda penktą valandą. Bet taip turėtų trukti neilgai - iki kol prasidės tas stebuklingasis ir visų laukiamas SEZONAS.

Ir šiaip Dennisportas naktiniu gyvenimu nelabai pasižymi - netoli esantys klubai klubai dirba iki 23 val. (kada pas mus jie dažnai tik atsidaro), gėrimų parduotuvė sekmadieniais iki šešių vakaro, o šiaip dienomis lygtais iki aštuonių.Iš dalies pliusas, kad iki didelio supermarketo minti dviračiu reikia apie 20 min - bent jau sudegini kalorijas ir važiuodamas pirmyn, ir tempdamas kuprines su maistu atgal.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą