sekmadienis, birželio 27, 2010

23 diena

Vakar buvo paskutinė, trečia išeiginė ir šiandien vėl laukia darbas. Kadangi mokslo metai JAV pasibaigė ketvirtadienį, jau pasijautė žmonių antplūdis. Indrė šitą darbo pagausėjimą jau patyrė, žiūrėsim, kaip šiandien seksis tvarkytis dviese.

Nieko įspūdingo vakar nenutiko, eilinė diena - pasiplaukiojimas upėje (mano plaukimo įgūdžiai jau gerėja, tik vat plūduriuot ant nugaros kol kas nepavyksta), pietūs, kelionė dviračiais iki Stop&Shop ir atgal, pamėtymas į krepšinį ir žaidimas kortomis. Tiesa, žaidimą nutraukė Piteris, pašaukęs visus lipti į mašiną. Nieko naujo, greitai sušokome visi septyni taip, kaip stovėjome, su šlepetėmis. Vieną akimirką dar sėdėjom prie stalo žaisdami UNO, o kitą važiavom džipo bagažinėje, kurioje visai patogu, tik įsiropšti į ją sudėtinga. Kelionės tikslas - vestuvės Chathame (tame pačiame, kuriame jau buvau ir vakar, ir užvakar). Pagrindinėje gatvėje Piteris sustoja, kitoje kelio pusėje matome policininkų automobilį, su Indre susižvalgom, nes mašina septyniems keleiviams nepritaikyta, bet Piteris tik pasišnekučiuoja su policininkais ir važiuojam toliau. Pasak jo, čia nėra tokios kelių eismo taisyklės, kuri ribotų keleivių skaičių mašinoje. Tiesa, į vestuves pavėluojam ir nepamatome kažko, ką Piteris norėjo parodyti, todėl apsisukam ir grįžtam atgal. 

4 komentarai:

  1. :)))palauk, o tu plaukt nemokejai ar kaip, kad sakai, jog plaukiojimo igudziai jau gereja? :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. plaukt tai mokėjau, bet ne tokiais atstumais :) plius, dabar dar ir taisyklingai bandau viską daryt, ne tik vandens paviršiuj laikytis :D tik vat, plūduriuot dar reikia išmokt, nes ant nugaros niekad nemokėjau :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. aaa :) o as noreciau ant nugaros papluduriuot, bet kai tik nueinu prie juros, pas mus bangos visad buna :D siandien deginausi, pamaciau, kad nera bangu, nuejau maudytis, ir jos atsirado :/..

    AtsakytiPanaikinti
  4. jeii, aš jau irgi išmokau plūduriuot, tai dabar super iš viso! ;D

    AtsakytiPanaikinti