penktadienis, liepos 01, 2011

Midnight in Paris

Šiandien vėl diena Ember picerijoje - smagu, kad jau nebereik nuolat sekiot iš paskos kitiems darbuotojams su klausimu What should I do now? Kadangi virtuvėje pakabintas sąrašas visų darbų, kuriuos reikia padaryti per dieną, jau bent dalis jų yra žinomi, todėl galima susigaudyt, kuo užsiimti, ir pačiai. 

Kaip ir įprasta, užtrukom darbe ilgiau nei aštuonias valandas - turbūt nelabai pavyks pabūti ten trumpiau, nes darbų sąrašas kasdien ilgėja ir produktų reikia paruošti vis daugiau, nes klientų kas vakarą vis daugėja. Šiaip ar taip, artėja liepos ketvirtosios savaitgalis, todėl jau nuo šiandien jaučiamas mašinų pagausėjimas gatvėse ir didesnis judėjimas. Oras šventei irgi tinkamas - jau antra diena kaip saulėtas oras, tiesa, negaliu garantuot, kad visą dieną, nes didžiąją jos laiko praleidžiu virtuvėje, kuri įrengta rūsyje. Plius, patalpa, kurioje prepinami produktai yra atskirta nuo virtuvės, kurioje viskas kepama, verdama ir t.t. Todėl galim mėgautis normalia temperatūra, veikiančiais kondicionieriais ir nereik kepti virtuvės karštyje.

Šiandien vakare važiavom į Cape Cinema - žiūrėjom Woody Allen filmą Midnight in Paris. Gal ir būtų būtų galima kabintis prie siužeto ir kai kurių veikėjų reikšmingumo, bet nesinori. Nes visas filmas sukuria tokią gerą ir atpalaiduojančią atmosferą, kad visokie netikslumai ar minties šuoliai nesukelia jokio diskomforto. Visiška priešingybė The Tree of Life sužadintoms emocijoms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą