sekmadienis, birželio 26, 2011

Darbingasis savaitgalis

Sekmadienis. Savaitgalis tęsiasi. Žadintuvas skamba pusę aštuonių ryto. Šįkart laukė darbas jau pažįstamam Pelham House - ne taip exciting kaip Ember pizza, bet irgi neblogai. 

Kadangi Amerikoj vestuvių laikas - birželio mėnesis, tai viešbučiuose vestuvės vyksta vos ne kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį, todėl dauguma žmonių apsistoja vienai ar dviem naktims ir atvažiuoja nauji. Bet, gal todėl, kad buvau nusiteikus, jog reiks bėgt lėkt be proto ir spėt paruošt kambarius atvykstantiems, viskas nebuvo jau taip beprotiška, namo grįžom apie tris, taigi, nudirbus virš šešių valandų laukė dar visa laisva popietė ir vakaras.

Visų pirma - pietų miegas, apie kurį svajojau dar klodama lovas viešbuty, dar vėliau - maudynės upėj, nors lauke temperatūra keistai nukrito ir oras atšalo, vanduo vos įšokus šiltutėlis ir nė kiek ne per šaltas. Atsigavus po darbų, buvo galima vėl palėkt iki Stop&Shop ir tuo pačiu išbandyt pataisytą savo dviratį. Pamoka numeris vienas - apsiperkant geriau skaičiuot ne produktų vienetus, bet jų bendrą svorį. Nes taip netyčia nepagalvojus trys produktai visai nemenkai prislegia pečius. Bet variantas neblogiausias - bent jau pakeliui namo nekepina saulė, kaip pasitaikydavo pernai, o tiesiog gaivus ir ramus vakaras. Nuo pernai nepasikeitęs dalykas, kuris, įdomu, ar išvis bus kada sutvarkytas, - kelis milijonus kainavęs dviračių takas taip ir lieka neapšviestas, na, jei neskaičiuosim pakelės žybsinčių jonvabalių.

Ryt nuo aštuonių ryto - vėl picerija ir darbas iki maždaug antros valandos, bus galima susiderint visos savaitės tvarkaraštį, pažiūrėt, kaip pavyks įtraukt ir businimą kavinėj vakarais ir beliks tikėtis, kad picerija, kaip sako darbuotojai, šią vasarą bus tokia pat busy kaip ir praeitą vasarą. Nes kai žadintuvas skamba pusę septynių ryto diena būna labai jau produktyvi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą