ketvirtadienis, rugsėjo 09, 2010

Hello, New York!

Antradienį palikom Cape Codą su ašaromis ir nuotaika, kad čia dar kada nors tikrai sugrįšim. Į Bostoną mus nuvežti turėjo bendradarbis, kuris meksikietiškai vėlavo ir išvažiavome penkiolika minučių vėliau. Kadangi viskas buvo suplanuota vos ne minučių tikslumu, nežinojom, ar pavyks suspėti į autobusą, su kuriuo turėjom pasiekti Niujorką. Ir nepavyko. Todėl skubėjom pirkti bilietų į vėlesnį autobusą ir likus dviems minutėms iki jo išvykimo, vis dar buvome prie kasos. Paaiškėjo, kad nereikia pirkti naujų bilietų, galim naudoti tuos, kuriuos turėjom ankstesniam reisui. Todėl liko tik nusigauti iki autobuso bėgant per Bostono South Station velkantis su savimi visus lagaminus. Suspėti ir įsigrūsti į autobusą pavyko, liko keturios valandos kelio iki Niujorko. Atvykus beliko pasidėti lagaminus ir pradėti maratoną po Niujorką - pamatyti kuo daugiau per trumpą laiką. 

Pirmas objektas - Empire State Building. Taip taip, tas pats, kur Chuckas laukė Blair, tik happy end taip ir nevyko.


Visas Niujorkas - kaip ant delno


Čia kažkada stovėjo dvyniai Pasaulio prekybos centro dangoraižiai.


Vakarienė. Pirmą kartą būdamos JAV atėjom pavalgyt į McDonald...


Visos parduotuvės užsidarę išnešą šiukšles į lauką, kurias anksti ryte išveža šiukšlių mašinos. Bet, kadangi jos čia pasilieka visai nakčiai, vaizdelis tikrai nekoks.

Po devynių vakaro parduotuvės jau užsidarinėja ir gatvėse tuštoka

Metro - patogiausias būdas nusigauti iš taško A į tašką B Niujorke


Centrinis parkas. Padarėm klaidą, nes sutemus nebelabai yra čia ką apžiūrinėti, todėl nutarėm sugrįžti iš ryto.

Gal kitose Niujorko vietose parduotuvės ir užsidaro, o žmonės dingsta iš gatvių, bet Times Square tikrai ne ta vieta. Rimtai suabejojom, kurių galų apsipirkinėjom Cape Code, kai čia n kartų didesnėse parduotuvėse gali rasti milijonus dalykų, kurių nori. Čia ir pradingstam kelioms valandoms.


Į lovą krentam trečią valandą žadintuvas užstatytas 6.30, kad septintą ryto jau būtume pasirengę tęsti maratoną po Niujorką, kuris kuo toliau, tuo labiau patinka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą